Jdi na obsah Jdi na menu
 


DISKUSE

  Prosím aby jste nepoužívali vulgarizmy. Pokud máte pocit, že nesouhlasíte s obsahem těchto stránek, pak se svěřte v diskuzi, ale nesuďte prosím mé počínání.Příspěvky obsahující neslušné,urážlivé, ponižující, diskriminující a podobné výrazy odstraním.

   Nevkládejte do svých příspěvků odkazy, ani emailové adresy, a to v žádné formě. Tyto budu ze svých stránek odstraňovat. Ostatní text, bude-li nezávadný, bude ponechán.V případě zájmu mi zašlete kontakt na sebe s požadavkem o zprostředkování na konkrétního návštěvníka stránek. Budete-li mít zájem zprostředkuji kontakt, se kterým musí souhlasit oba účastníci.

Děkuji

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: proč?

(florida64, 16. 4. 2012 15:41)

Dobrý den,dovolím si komentář - jsem rovněž samoživitelka.S bývalým manželem jsme spolu žili čtyři roky ve spol.domácnosti,než jsme se vzali.Po třech letech se nám narodil syn a v jeho čtyřech letech jsem podala žádost o rozvod.Manžel neustál příchod malého dítětě do rodiny a to,že již nebyl na přední pozici v opečovávání.Vyřešil to tím,že si našel novou známost(bezdětnou),takže kde se stala chyba?A jinak,co se týká života v této zaprás..... zemi........skutečně děs a hrúza!!!!!! Taky chci aby můj syn neměl pocit,že je něco míň než jeho spolužáci,ale začínám dost těžce zaostávat.......finančně nestíhám a druhou práci ne a ne najít :-).Tak co mi porádíte,pane Martine?

pomoci Vám nyní nemohu

(stoupa, 11. 4. 2012 16:08)

sám jsem se chytil dopodobné pasti. Ukradli mi firmu se 30 autobusy, když jsem jí chtěl koupit nazpět v konkurzu (původní můj ředitel, který ji ukradl jí též vytuneloval), ale nakonec jsem na to nesehnal peníze a stát mne zažaloval za podvod a dostal jsem podmínku a příkaz zaplatit "škodu".
Pokud se mi podaří se z tohoto bláta vymotat, tak Vám pomůžu, ale nebude dříve než na podzim.
Hezký den

Re: pomoci Vám nyní nemohu

(Josef, 16. 4. 2012 14:59)

Je to strasne,co se deje v teto republice,ale lepsi to nebude,nenalhavejme si,jsme zbabeli,nechame je dale u moci a oni nas budou dale odirat....maji z nas srandu....nahore zustane hrstka velmi bohatych a Ti nas budou davit,pokud se nevzepřem.....je mi pomalu 55 let a v roce 89 jsem si naivne myslel,jak se budeme mit dobre.....bohuzel.....je to hruza a my nic...Kalousci,Topolanci,Grossove,Janouskove,Bemove,Dalikove a spousta dalších jejich zkur.....kamaradíčků si užívají život plnymi dousky a ja premyslim se zenou,aby jsme vyzili z vyplat a nedejboze,kdyby se nam v domacnosti neco pokazilo....tyto pany a jejich kamaradicky bych nejradsi videl v jednom rohu na hrbitove .....Klaus je svine vsech svini....nabubřelej dedek....radsi to ukoncim,neb je ve mne zloba a nenavist k temto prasatum...jina slova pro ne nemam....

Velice rad bych Vam pomohl,ale jsem rad sam,ze vyzijime....drzim palce a preji ,aby jste se z toho vylizali........Josef

Plně souhlasím

(J.Stojan, 16. 4. 2012 14:43)

s názorem s tohoto fóra,že by důchodci mohli této společnosti prospět tím,že by v případě jistého úmrtí /oznáeného třeba lékařem/měli vzít spravedlnost do svých rukou a odprásknout aspoň jednoho hajzla.

ještě jednou

(Mira.tr, 13. 4. 2012 16:23)

Promiňteč, nechci se nějak vnucovat, ale je mě špatně, co se všechno dozvídám, četl jsem zrovna i Vaše komentáře! Nechci pomoc, i když by se hdodila, chci si udržet zaměstnance a dělat, to co umím a dělám rád, vydělat si, za určité peníze!!!! Nežebrám, snad se taky ze všeho dostanu, ale, kdo vás okrade, tak by měl snad sedět a zaplatit, ne ? To v tomhle státě nejde, za dva roky nedojde k soudu, utíkají vám peníze, a musíte platit státu, za co ??? Za to, že stát nekoná ??? Já chci jen práci a uživit si zaměstnance! Být mladší, tak odsud jdu jinam, už mě tady ten Kocourkov dost štve!!!

odpověď

(mira.tr, 13. 4. 2012 16:11)

Docela dost Vás cápu, bohužel jsem v podobné situaci, tak Vám pomoci nemůžu! Možná bych nevěřil, kdybych něco podobného nezažil, ale to je na dlouhé povídání! Já se tedy pořád snažím podnikat a vysekat se z dluhů, které jsem až tak nezavinil, odsuzující rozsudky jsou nanic, to už taky vím moc dobře, banky po mě jdou a soudy nic nedělají, o policiji ani nemluvím, když tady nebude, jen ušetříme!!!!! Držte se, já se taky zkouším udržet a nezapoměňte, je tady šlechta, která to vede a proto demonstrujte, proti korupci, nespravedlnosti, a tak. Pro všechny stejný metr.

pomoc

(Jarka, 12. 4. 2012 16:24)

Dobrý den,
já jsem se nezadlužila ale přišla jsem o ČID,tak o práci,protože jsem byla zaměstnána díky důchodu,tak nyní nemůžu najít práci a znova jsem po 2 letech požádala o důchod a uvidím,jak to půjde.Mám dítě ještě školou povinné, nedostanu ani do životního minima,kdybych mohla,ukončím to ale mám děti, ještě dvě dospělé,tak jen nyní čekám, zda ten důchod dostanu, abych měla nějaký ten příjem. Moje číslo účtu je 670100 - 2207775582 / 6210 a byla bych ráda,kdyby mi aspoň nějakou malou částkou někdo pomohl. Nabídky práce na ŽL mám ale opravdu se na to necítím, protože jsem na tom psychicky hodně špatně.Předem děkuji .

Re: pomoc

(Majitel stránek, 12. 4. 2012 17:02)

Vidím, že v tom nejsem sám. Pochopitelně nebudu mazat Váš příspěvek. Zasloužíte si pomoc jiných, kteří měli to štěstí, že se jim vedlo a vede. Jak říkám, nezaložil jsem tyto stránky abych umožnil návštěvníkům zviditelnění, ale je vlastně dobře, že i takto poslouží. Snad také narazíte na někoho, kdo Vás podpoří. V mém případě se již tři dárci ozvali, a probíhá poskytovvání darů.
(Omylem se Váš příspěvek zobrazil duplicitně, proto jeden odstraním)
Držím Vám palce.

Re: pomoc

(Majitel stránek, 12. 4. 2012 17:06)

Pošlete mi přes odkaz na stránkách e-mailovou adresu. Kdyby se někdo dotazoval na spojení na Vás, zprostředkuji ho. Věřím, že pochopíte, můj požadavek nezveřejňovat odkazy a e-mailové adresy.

Podpora

(Richard, 11. 4. 2012 16:18)

Dobrý den.

Je mi smutno, když zde čtu, co všechno je v této zemi možné. Nejsem tak bohatý, ale přesto Vám rád zašlu příspěvek. Poslal jsem Vám email s žádostí o číslo účtu. Pokusím se dostat mezi známé tyto stránky, a možná by pomohlo, kdyby podobně postupovali i ostatní, kteří si Váš příběh přečetli. Museli jste si projít peklem.

Přeji hodně štěstí, a snad se najde mnohem víc lidí, kteří Vám pomohou.

R

Re: Podpora

(Marie, 11. 4. 2012 17:36)

Také to tak vnímám. v médiích a na internetu se objevují zprávy o neštěstích, jako například "popálená Natálka". našlo se mnoho dárců,kteří poslali peníze a dary, a výsledkem bylo něco, co by se dalo nazvat zneužitím. Rodiče Natálky se zadlužovali hned po tom, co probydleli darované peníze. To je jen jeden případ za všechny. Psala jsem si s pánem,který popsal strasti své rodiny, a je to inteligentní člověk, který mi skutečně doložil události, které ho potkaly a které zde popisuje. Viděla jsem kopie protokolů, ale i dopisů od úředníků. To se nedá vymyslet. To je na knihu. Ale hororovou.
Patřím mezi ty šťastnější. Podnikám již mnoho let, a skutečně se mi vede. Jsem ráda že nemám hluboko do kapsy, a že jsem měla možnost pomoci . Pán se mi dokonce svěřil, že zde bude zveřejňovat jména dárců s částkami, a pokud se sejde víc financí než potřebuje, tak je věnuje na charitativní činnost pro pomoc lidem, kterým se stalo něco podobného.

Marie


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5