Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podraz číslo 3.

   Už mi to bylo jasné. Jako pracující plníme v této zemi jedinou úlohu - " dojná kráva" . Nečiností a lajdáctvím zkorumpované policie a státních (ministerských) úředníků placených za lži a cílenou likvidaci oprávněných žadatelů uplatňujících zákoné nároky, jsme byli odsouzeni jako rodina se dvěma dětmi k likvidaci. Jak se to liší od fašistického antisemitismu ?

   Pokud jste pozorně četli předchozí rubriky, nepřehlédli jste jistě, že jsme po celou tu dlouhou dobu byli vedeni jako osoby podnikající. Protože jsme byli ujišťováni, že mimo jiné bude vyčíslena i škoda, která vznikla naší neschopnosstí paltit zdravotní a sociální odvody, uvěřili jsme, že za tuto druhotnou platební nechopnost budeme odškodněni. Opak byl pravdou.

  Přišel podraz číslo 3. - po skončení vyšetřování a odsouzení obviněného, neúspěšném pokusu domáhat se práva za škodu způsobenou státem, a útrapách a odříkání se nám stát pomstil. Ozvala se nám VZP a instituce inkasující sociální pojištění. To už jsme věděli, že je s námi konec.Obě státní organizace nám rychlostí blesku vyčíslily nedoplatky, několikanásobně je navýšily o penalizace a úroky, a okamžitě je postoupily exekučnímu vymáhání. Co se to stalo ? Pracovali jsme, byli jsme okradeni, domáhali jsme se práva a náhrady škody, byli jsme státem obelhání,podvedeni a zlikvidováni. ZA CO ?