Jdi na obsah Jdi na menu
 


DISKUSE

  Prosím aby jste nepoužívali vulgarizmy. Pokud máte pocit, že nesouhlasíte s obsahem těchto stránek, pak se svěřte v diskuzi, ale nesuďte prosím mé počínání.Příspěvky obsahující neslušné,urážlivé, ponižující, diskriminující a podobné výrazy odstraním.

   Nevkládejte do svých příspěvků odkazy, ani emailové adresy, a to v žádné formě. Tyto budu ze svých stránek odstraňovat. Ostatní text, bude-li nezávadný, bude ponechán.V případě zájmu mi zašlete kontakt na sebe s požadavkem o zprostředkování na konkrétního návštěvníka stránek. Budete-li mít zájem zprostředkuji kontakt, se kterým musí souhlasit oba účastníci.

Děkuji

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Možná...!

(Kajo, 16. 4. 2012 18:57)

Ta paní pravděpodobně neumí pomoci ani sama sobě. Ale já se snažím jen držet lidi při zemi. Na city se hrálo vždy a s účinností fungovaly podvodníkům spolehlivě. Tím ztrácejí šance ti, kteří tu pomoc opravdu potřebují. Nechci Vás nijak zpochybňovat, ale mě jste dostatečně nepřesvědčil. Jen se divím, že jiní se dostatečně přesvědčit dají. A to mě možná i mrzí. To, že máte internet a tudíž i počítač nezahrnuji do pochybností Vašeho finančního úpadku. Což jsem už mnohokrát postřehl u jiných diskutujících v jiných článcích. Někteří totiž nechápou, že počítač je v dnešní době životní důležitostí, jako je třeba lednička (bez které se také dá žít,ale s jistou omezeností).

Re: Re: Možná...!

(wasube, 18. 4. 2012 7:13)

NAPSAL JSTE -
Pro vyšší věrohodnost a průhlednost budu na svýchc stránkách zveřejňovat jména konkrétních lidí, ktří se chtějí angažovat.
Tak ted je videt,co jste zac,svoje vlastni jmeno nechcete zverejnit,jmena druhych ano...Uzasne...
Opravdu tim zvysite SVOJI verohodnost?
Nikdo Vas nenapada kvuli vychove deti,jen o jejim zajisteni cizimi lidmi..Od lidi neco chci a pritom jim mam za zle spoustu veci - jinak Vam chutna jist?To se nezlobte,ale nektere veci si opravdu predstavujete jak Hurvinek valku.Ocenila bych Vas v televizi a pokud by byla pravda,co pisete,divaci Vam by Vam urcite velkoryse pomohli.Ale takhle anonymne tomu neverim..svoje penize radeji pak investuji do sebe...

Re: Re: Re: Možná...!

(Majitel stránek, 18. 4. 2012 8:33)

Dobrý den.
Jména lidí, kteří se chtějí angažovat jsem nabídl zveřejnit z důvodu zpřehlednění toho, že se stali někým kdo pomohl. Učiním tak za předpokladu, že si to budou přát, a v takovém rozsahu, jaký povolí. Co se týká mé identity, to jsem myslím srozumitelně vysvětli. Jak vyplývá z jiných příspěvků, jiní to pochopili.
Podstatou věci není jen zajištění mých dětí. Veškerá finanční hotovost, kterou jsme schopni disponovat jde pouze na to, aby právě naše děti nepocítili tíživost situace. Jen bych rád dodal, že Jakým způsobem investujete své peníze (raději pro sebe) je pochopitelně Vaše věc. Vždyť nikdo, tedy ani já Vás nikdy nenutil k něčemu jinému. Mimochodem takto přece se svými penězi zachází každý.

Re: Možná...!

(Soňa, 17. 4. 2012 9:02)

Tím jste chtěla vlastně jenom říct, že jste na tom taky blbě, jenom si neumíte udělat takovéhle webové stránky, nebo tak nějak jsem to pochopila.

Re: Re: Možná...!

(Kajo, 17. 4. 2012 12:04)

Ano...! I toto zní hloupě, ale jakým jiným způsobem oslovit veřejnost a požádat o pomoc, než tímto. Stát u východu Metra a oslovovat každého zvlášť je nejenom unavující, ale hlavně dost ohrané a otravné. Potkávám takové lidi každý den.

??

(Osud, 13. 4. 2012 2:36)

Příběh je nepříjemný a ukazuje jak se stát chová k lidem. I já jsem platil roky daně v řádech desítek či stovek tisíc,,, dnes vidím vše jinak. Je to smutné. Nikdo nic nedělá, každý jen přihlíží. Upřímně doufám, že se najde někdo kdo umírá a veme spravedlnost do svých rukou. Vzít život není fér, ale upřímně,,,,, pokud by někdo zastřelil například Topolánka, snad by politici pochopili, že pokud na ně neplatí zákony vezmou lidi spravedlnost do vlastních rukou a neprojde jim to :(

Re: ??

(Josef, 16. 4. 2012 14:36)

Je to hnusné takhle přemýšlet,ale pokud z těch darebáku nedostane od nas,tj.obyč.lidí kulku do palice,budou nás odírat dále....na prkně bych viděl nejradši Kalouska....prase nenažraná.....a celou tu suitu v čele s Klausem...

Re: Re: ??

(Majitel stránek, 16. 4. 2012 16:10)

Prosím aby jste se vyhýbal výrazům, které jste použil ve svém příspěvku. Pro tentokrát jej nebudu odstraňovat, ale soukromý názor na jiného člověka prosím napříště veřejně prezentujte s větší obezřetností. Zejména jde-li o diskuzi na stránkách, jejichž téma chápu jako vážné.
Děkuji za vyhovění

Re: ??

(wasube, 18. 4. 2012 7:17)

Placate hlouposti,nic k veci a nabadate k trestnemu cinu a pod.
Jesli by nekdo mel nekoho strilet,je otazka -koho,kdyz Vas tak ctu.

Rodina v krizi???

(Roman, 17. 4. 2012 14:44)

Po přečtení Vaší odpovědi je myslím celkem jasné o co Vám jde...:o).
Tak přeju hodně štěstí při nachytávání důvěřivých lidí co Vám hloupě pošlou na konto nějakou tu pomoc.A mi normální,poctiví a nezoufalci,jdeme dál tvrdě makat a doufat že se jednou dočkáme lepší doby.

taky OSVČ

(Jyly, 17. 4. 2012 13:55)

Mám dosti rozporuplné pocity z tohoto vašeho povídání, věřím vám, že se vše jak píšete stalo, bohužel s policí ČR mám díky dosti bouřlivému rozvodu velmi bohaté zkušenosti, se soudy rovněž. Taky mám dvě děti, z manželství mi zůstal majetek, který doufám, že prodám, abychom měli kde bydlet ( nyní podnájem ), jsem OSVČ a díky exovi mi zůstali dluhy, větší než máte vy, v práci i soukromně, ale tenhle způsob získání peněz by mě opravdu nenapadl, připadala bych si velmi trapně, ponížila bych se sama před sebou. Nezlobte se na mě, ale jste dva pracovně činní, vzala bych jakoukoli práci, některé maminy, samoživitelky mají dvě tři práce, aby své děti uživily....nějak vám nevím, ale dluh, který máte je splatitelný, když pracují dva. Myslím si, že máte možnost požádat stát o pomoc - přídavky na děti a na bydlení, není to nereálné a pokryje to určitou část výdajů....prostě chci jen napsat, mám za sebou také ne vlastní vinou exekucí, 4 půjčky, které mi nechtějí sloučit do jedné, dluhy na zboží, ale takto bych se nesnížila. Můj příběh by také vydal na knihu, jak se rozvést a nezbláznit se z psychopata a jak to ustát finančně....ale to by byl jiný příběh...

Re: taky OSVČ

(Kajo, 17. 4. 2012 14:21)

Máte pravdu. A když člověk dá všech pět dohromady, tak tu něco nesedí. Snažím se jen chránit ty důvěřivý. Rád si prohlédnu ty dokumenty, které pan Majitel stránek slíbil, že do foto galérie doplní.

Dotaz

(Kajo, 17. 4. 2012 13:12)

Proč mažete mé příspěvky, pane Majiteli stránek?

Re: Dotaz

(Majitel stránek, 17. 4. 2012 13:20)

Není to osobní. jenbych opravdu byl rád, kdyby zde bylo zachováno alespoň nějaké dekórum. Jistě jste si všiml/a, že nechávám příspěvky, které obsahují výrazy na hraně, ale reguji na ně žádostmi o slušnost. Dnes jsem reagoval i na příspěvek jednoho pisatele, který mne v něm napadal, ale v zájmu korektnosti také zůstal zveřejněn. Nemám v úmyslu nikomu bránit ve vyjádření názorů a pocitů, ale PROSÍM alespoň my zůstaňme lidmi.
Děkuji za pochopení

Re: Re: Dotaz

(Kajo, 17. 4. 2012 13:33)

Můj příspěvek byl maximálně lidský. A krom toho, výraz, který byl mimochodem, nebyl přímočarý, tudíž nikoho neurážel.

UPOZORŇENÍ

(Majitel stránek, 16. 4. 2012 14:56)

Ještě jednou PROSÍM Vás, kdo přispíváte do diskuse, používejte pouze slušných výrazů, zejména s ohledem na povahu vzniku těcho stránek.

Děkuji

Re: UPOZORŇENÍ

(Soňa, 17. 4. 2012 8:37)

Někdy peprné slovo mnohem lépe vystihne podstatu problému - ono totiž "darebáci" již vypadá směšně a bezzubě.

Re: Re: UPOZORŇENÍ

(Majitel stránek, 17. 4. 2012 8:43)

Chápu Vás, jen bych nechtěl, aby stránky které jsem založil dostaly odpuzující nádech. Sám někdy zvažuji použít výrazů, které se těžko berou zpět. A nemám tím na mysli například své odpovědi na příspěvky, které mne urážejí.

Co dodat

(Majitel stránek, 17. 4. 2012 10:44)

Dobrý den.

V pátek 13.4.2012 jsem byl na zkoušku u jedné firmy, která mi přislíbila pracovní příležitost. Zaměstnavatel byl spokojen a dohodl se se mnou na nástupu do zaměstnání na pondělí 16.4.2012. Ráno jsme přišel do práce šťastný jak blecha, že se vše k dobrému obrátilo. Dal jsem mu doklady včetně zápočtového listu, a konec. Přesto, že jsem mu vylíčil svou situaci nakoukl do ZL a když viděl exekuce, řekl mi "no, tak tím se vůbec nebudu zabejvat. To se můžeš rovnou oběsit, protože s tímhle tě do práce nevezmu". A to podotýkám, že ne mně měl dostat dotaci od státu.
Tak co mi radíte ? Mám se opravdu oběsit ?

Re: Co dodat

(Martin, 17. 4. 2012 11:53)

Bojovat do posledních sil, spolehnout se pouze na sebe, rodinu a opravdové přátele.
Mně v těžkých chvílích pomáhá mantra:
"Nenechat se otrávit"